Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων
        
Ισολογισμός 2016 

         
 
   
Σύνδεση

additional-info

Δελτία Τύπου
Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου διοργάνωσε στη Σάμο την επιχειρησιακή άσκηση σεισμού "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ 2017" ( 15/03/2017 )

                                      

Διεξάγεται σήμερα στη Σάμο η προγραμματισμένη επιχειρησιακή άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία «ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ 2017», που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ και τη συμμετοχή του Δήμου Σάμου, της 79 ΑΔΤΕ, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, της ΔΕΔΔΗΕ, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και Εθελοντικών Οργανώσεων της Σάμου και της Ικαρίας.

Η άσκηση αφορά στον έλεγχο υφιστάμενου σχεδιασμού δομών σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Παράλληλα με την άσκηση πραγματοποιείται επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών της Εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση σεισμικού κινδύνου στις σχολικές μονάδες.

Κατά την έναρξη της άσκησης η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου τόνισε τη σημασία της διεξαγωγής επιχειρησιακών ασκήσεων γιατί, όπως είπε, συμβάλλουν στην αύξηση της ικανότητας και ετοιμότητας των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου και τη μείωση των επιπτώσεων από ενδεχόμενους σεισμούς. Η Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα στελέχη όλων των φορέων που συμμετέχουν στην άσκηση και των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης για τη συμβολή τους στην άρτια προετοιμασία για τη διοργάνωσή της και ευχήθηκε η ετοιμότητα του Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων να παραμείνει πάντα σε επίπεδο πρόληψης και όχι εφαρμογής.


Επιστροφή

      
Λεύκωμα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
 
             
 
 
       
  
webmail

 
        
   
 
            
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου

ΚΕΠ
        
ΕΝΠΕ

ΣΥΖΕΦΞΙΣ
         
EOT
            
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση  
      

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013"
 
 

Η Ευρώπη σου
 
Εγγραφή σε Ενημερωτικό Δελτίο
*