Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων
        
Ισολογισμός 2016 

         
 
   
Σύνδεση

additional-info

Δελτία Τύπου
Επίσκεψη της Περιφερειάρχη στη Λήμνο ( 16/03/2017 )

                                                 

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο.

Η Περιφερειάρχης, συνοδευόμενη από τον Έπαρχο Λήμνου κ. Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα. Αφροδίτη Κουρογένη και στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επισκέφθηκε την περιοχή του Θάνους, όπου η Περιφέρεια προγραμματίζει την υλοποίηση του έργου «Παράκαμψη Οικισμού Θάνους». Η κα. Καλογήρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους τον τελευταίο καιρό εργάζονται όλοι ώστε να κατασκευαστεί το συγκεκριμένο έργο, που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή, θα αυξήσει την οδική ασφάλεια και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λήμνο η κα. Καλογήρου θα έχει συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς για αναπτυξιακά θέματα της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, όπως επίσης και για τα εν εξελίξει έργα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η Περιφερειάρχης συμμετείχε σήμερα στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων του 7ου Προκριματικού Ομίλου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νεανίδων Κάτω των 19 ετών, που θα διεξαχθεί στις 17, 18 και 19 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Μύρινας Λήμνο.


Επιστροφή

      
Λεύκωμα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
 
             
 
 
       
  
webmail

 
        
   
 
            
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου

ΚΕΠ
        
ΕΝΠΕ

ΣΥΖΕΦΞΙΣ
         
EOT
            
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση  
      

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013"
 
 

Η Ευρώπη σου
 
Εγγραφή σε Ενημερωτικό Δελτίο
*