Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων
        
Ισολογισμός 2016 

         
 
   
Σύνδεση

additional-info

Δελτία Τύπου
2,45 εκατομμύρια ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αναβάθμιση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών ( 20/03/2017 )

2,45 εκατομμύρια ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αναβάθμιση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών 

                                            

                

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο» 7 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2.445.943,62 ευρώ στην επενδυτική προτεραιότητα που αφορά στις κοινωνικές υποδομές. Τα έργα που εντάχθηκαν αφορούν παρεμβάσεις σε κτιριακές υποδομές και προμήθεια εξοπλισμού σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε Λήμνο, Λέσβο, Σάμο, Χίο, ως εξής:

• Αναβάθμιση Υποδομών Παιδικών Σταθμών Λήμνου, με προϋπολογισμό 164.032,72 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Λήμνου.
• Αναβάθμιση 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυτιλήνης, με προϋπολογισμό 730,580,06 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Λέσβου.
• Προμήθεια εξοπλισμού Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Λέσβου, με προϋπολογισμό 240.765,95 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Λέσβου.
• Αναβάθμιση Τραγάκειου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πλωμαρίου, με προϋπολογισμό 186.500 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Λέσβου.
• Εξοπλισμός Βρεφονηπιακών Σταθμών Σάμου για βελτίωση της λειτουργίας τους, με προϋπολογισμό 142.704,08 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Σάμου.
• Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων Παιδικών Σταθμών ΔΗΚΕΧ, ΝΠΔΔ και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Χίου, με προϋπολογισμό 592.060,81 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Χίου.
• Αναβάθμιση δημοτικού κτιρίου για στέγαση Βρεφονηπιακού Σταθμού στη ΔΕ Καμποχώρων, με προϋπολογισμό 389.300 ευρώ και τελικό δικαιούχο τον Δήμο Χίου.
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας, αξιοποιούμε τους συγχρηματοδοτούμενους πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου και αναβαθμίζουμε τις υποδομές των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των νησιών μας, παρέχοντας καλύτερες προϋποθέσεις μάθησης και δημιουργίας.»


Επιστροφή

      
Λεύκωμα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
 
             
 
 
       
  
webmail

 
        
   
 
            
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου

ΚΕΠ
        
ΕΝΠΕ

ΣΥΖΕΦΞΙΣ
         
EOT
            
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση  
      

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013"
 
 

Η Ευρώπη σου
 
Εγγραφή σε Ενημερωτικό Δελτίο
*