Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων
        
Ισολογισμός 2016 

         
 
   
Σύνδεση

additional-info

Δελτία Τύπου
Συνάντηση της Περιφερειάρχη με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ( 13/04/2017 )

Η Περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συναντήθηκε χθες Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, με εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Γεώργιος Καμπούρης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου κ. Μ. Ντουντούλας, ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Στ. Μακαρώνης και τα μέλη κ. Ευ. Μωραΐτης και Π. Δεμερτζής.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνδιοργανώνει με τον ΣΕΓΑΣ την πρώτη «Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου», η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης της Μυτιλήνης.

Η αθλητική αυτή διοργάνωση που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου αθλητικού και πολιτιστικού θεσμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όπου κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί θα συναντώνται οι νέοι του Βορείου Αιγαίου για να συμμετέχουν σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Η Περιφερειάρχης, δήλωσε σχετικά: «Υποστηρίζουμε τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στα νησιά μας, με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού».


Επιστροφή

      
Λεύκωμα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
 
             
 
 
       
  
webmail

 
        
   
 
            
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου

ΚΕΠ
        
ΕΝΠΕ

ΣΥΖΕΦΞΙΣ
         
EOT
            
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση  
      

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013"
 
 

Η Ευρώπη σου
 
Εγγραφή σε Ενημερωτικό Δελτίο
*