Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων
        
Ισολογισμοί 

         
 
   
Σύνδεση

additional-info

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

      

 

Διεύθυνση: Π. Κουντουριώτη 1 Μυτιλήνη 81100

τηλ. 2251-3-52109

fax. 2251-3-52125 

e mail: g.kampouris@pvaigaiou.gov.gr  


 

 

 

  

   

             

O Αντιστράτηγος (ΕΑ) Καμπούρης Γεώργιος, γεννήθηκε στη Μυτιλήνη .
Αποφοίτησε από το Λύκειο Πολιχνίτου και εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1978, από την οποία αποφοίτησε το 1982.
Αποφοίτησε επιτυχώς από τα Σχολεία Βασικής και Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου, τη Σχολή Ψυχολογικών Επιχειρήσεων και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας.
Παρακολούθησε σεμινάρια επιμόρφωσης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος και κινδύνων καθώς και το πιστοποιημένο πρόγραμμα "Διοίκηση μέσω στόχων".
Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, υπηρέτησε ως Διοικητής Πυροβολαρχίας σε Μονάδες του Πυροβολικού, Διοικητής σε Α/Κ Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού και Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων και Διοικητής Συγκροτήματος Μονάδων Πυροβολικού.
Διετέλεσε Καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου, στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), καθώς και στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου.
Υπηρέτησε ως Επιτελής και Διευθυντής Επιχειρήσεων σε Σώμα Στρατού και Διευθυντής Ασφάλειας, Πληροφοριών και Δημοσίων Σχέσεων Μεραρχίας. Ως Ταξίαρχος, διετέλεσε Διευθυντής στη Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ, όπου μεταξύ άλλων εκπόνησε το Δόγμα του Στρατού μας. Επίσης, ασχολήθηκε με τη διαχείριση των Διδαγμάτων (Lessons Learned) που προκύπτουν από τις διάφορες δραστηριότητες, τόσο του Στρατού Ξηράς, όσο και από στρατιωτικές επιχειρήσεις άλλων δυνάμεων (Ιράκ ,Αφγανιστάν Λιβύη κ.λ.π), καθώς και με τον Εντοπισμό - Επεξεργασία - Ανάπτυξη Νεών Ιδεών προς την κατεύθυνση Ολοκλήρωσης της Επιχειρησιακής Σχεδίασης, σύμφωνα με τα δεδομένα της Νέας Δομής Δυνάμεων. Ακολούθως, τοποθετήθηκε Διοικητής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα. Toν Μάρτιο του 2013 προήχθη στον βαθμό του Υποστράτηγου, και τοποθετήθηκε Δ/ντης Πυροβολικού του ΓΕΣ όπου μεταξύ άλλων συνετέλεσε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της αναδιοργάνωσης των Μονάδων Πυροβολικού. Τον Μάρτιο του 2014 προάγεται στο βαθμό του Αντιστράτηγου και ευδοκίμως τερματίζει την σταδιοδρομία του . Τον Ιούλιο του ιδίου έτους διαγράφεται οριστικά από τις τάξεις του Στρατού και του χορηγήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Διευθυντού Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας µε:
• Τον Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής
• Τον Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικος
• Τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής
• Τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος
Έχει τιμηθεί για τις συνεχείς υπηρεσίες και για την εξαιρετική ικανότητα του στη διοίκηση και οργάνωση με :
• Το Στρατιωτικό Μετάλλιο Ευδοκίμου Διοικήσεως Α΄, Β΄ και Γ΄ Τάξεως
• Το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Α', Β΄ και Γ΄ Τάξεως
• Τη Διαµνηµόνευση Υπηρεσιών Αξιωματικού Επιτελούς Α΄ Τάξεως
• Το Μετάλλιο Ηγεσίας Σχηματισμού – Μεγάλης Μονάδος Γ΄ Τάξεως
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βασιλείου και έχει δυο κόρες, την Ελευθερία – Ευδοκία, γιατρό και την Σταυρούλα, διπλωματούχο μηχανικό περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και PhDAssistant EPFL.

      
Λεύκωμα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
 
             
 
 
       
  
webmail

 
        
   
 
            
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου

ΚΕΠ
        
ΕΝΠΕ

ΣΥΖΕΦΞΙΣ
         
EOT
            
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση  
      

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013"
 
 

Η Ευρώπη σου
 
Εγγραφή σε Ενημερωτικό Δελτίο
*