Αφιέρωμα στη γαστρονομία της Λέσβου

Αφιέρωμα στη γαστρονομία της Λέσβου

Ιδιαίτερης προβολής έτυχε η Λέσβος και τα προϊόντα της από την Καθημερινή και τον «Γαστρονόμο», μια ιδιαίτερα μεγάλη σε απήχηση και αναγνωσιμότητα στήλη της εφημερίδας, η οποία ασχολείται με την γαστρονομία. Με αφορμή την παρουσίαση του περιοδικού "Vintage and Taste Lesvos", από την εφημερίδα «Πολιτικά», στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ήταν αφιερωμένο στη γαστρονομία του νησιού, βρέθηκαν στο νησί και κάλυψαν την εκδήλωση δημοσιογράφοι του «Γ» oι οποίοι κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τον παραγωγικό πλούτο και την τοπική κουζίνα. Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε προχθές στον «Γαστρονόμο», αποτυπώνονται από τους συντάκτες σκόρπιες εικόνες από την πενθήμερη παραμονή τους στη Λέσβο στα τέλη Ιουλίου με εξαιρετικές αναφορές ως προς τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού.

Διαβάστε έδω το άρθρο "Ο αμύθητος γαστρονομικός πλούτος της Λέσβου" που δημοσιεύτηκε στις 28-8-2020 στο ένθετο περιοδικό "Γαστρονόμος" της εφημερίδας "Καθημερινή".

Αφιέρωμα στη γαστρονομία της Λέσβου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΗ Λέσβος στο Αλάτι της Γης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΕπίσκεψη στο ΚΕ.ΘΕ.Α. - Δελτίο Τύπου από Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας