Επίσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κου Κωνσταντίνου Μουτζούρη στα γραφεία της ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κου Κωνσταντίνου Μουτζούρη στα γραφεία της ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφθηκε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου το κτίριο διαχείρισης της Αναπτυξιακής Εταιρίας και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Πιστοποίησης ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας και Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΡΙΣ ΑΕ Γεώργιος Σίμος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης και βελτιστοποίησης της λειτουργίας της Υπηρεσίας με πιθανή διεύρυνση του εκπαιδευτικού αντικειμένου και της οργάνωσης των μαθημάτων με φυσική παρουσία σε αίθουσα, μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής εκπαίδευσης στις  πλατφόρμες της Εταιρίας. Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της ΕΛΟΡΙΣ και άκουσε τις απόψεις και τα αιτήματα από τα στελέχη της υπηρεσίας  με στόχο την παροχή καλύτερου έργου και υπηρεσιών προς τον εργαζόμενο και άνεργο πολίτη.  

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίσκεψή μου στο κτίριο διαχείρισης της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Περιφέρειας μας ΕΛΟΡΙΣ ήταν ενημερωτική καθώς είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εργαζόμενους και να επικοινωνήσουμε με σκοπό την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση των τμημάτων της εταιρίας  και του έργου που παράγεται. Επί δύο χρόνια η Εταιρία λειτουργούσε σε συνθήκες Πανδημίας και τώρα θα πρέπει να επανέλθει στην Εκπαίδευση στις αίθουσες. Η ΕΛΟΡΙΣ παράγει έργο και μπορεί να προσφέρει σημαντικά στο τόπο μας μέσα από την εκπαίδευση και βελτίωση των δεξιοτήτων του έμψυχου παραγωγικού Δυναμικού.»

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την αρωγή και την βούληση του να βοηθήσει περαιτέρω την ΕΛΟΡΙΣ.

Η ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. είναι η Αναπτυξιακή Εταιρία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε Ενήλικες Εργαζόμενους και Ανέργους. Είναι Φορέας Κατάρτισης και Πιστοποίησης Γνώσεων και Συμβουλευτικής. Μεταξύ των Προγραμμάτων που υλοποιεί είναι  μαθήματα: Marketing, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Ξένων Γλωσσών, Εστίασης, Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce), για Τεχνικούς Ασφαλείας ΕΦΕΤ και άλλα. Η Ιστοσελίδα της στη πλατφόρμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου είναι προσβάσιμη σε ενδιαφερόμενο που θα ανατρέξει για περισσότερες πληροφορίες. 

Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΧορήγηση Rapid tests στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΕπίσκεψη στο δρόμο Λουτρών