Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απέστειλε σήμερα Παρασκευή 03.03.2023 στο Αϊβαλί  και από κει στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας το υλικό που συγκεντρώθηκε με μέριμνα της και το οποίο ξεπερνά τους 20 τόνους.

Ο Περιφερειάρχης Κωσταντίνος Μουτζούρης  βρέθηκε στο Λιμάνι της Μυτιλήνης κατά την αναχώρηση του πλοίου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Λεσβου Πανάγο Κουφέλο, τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλη και τον ειδικό σύμβουλο Γιώργο Σίμο ο οποίος θα συνοδέψει και την αποστολή βοήθειας.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αποστέλλεται  σήμερα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας  το υλικό με την  ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώσαμε ως Περιφέρεια τις προηγούμενες ημέρες με την βοήθεια όλων των Λέσβιων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ζωή Λειβαδίτου και το μέλη του Παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την μεγάλη τους βοήθεια στην συγκέντρωση του υλικού καθώς επίσης και όλους τους ανώνυμους πολίτες που από το υστέρημα τους ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο. Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα πραγματοποιήσουμε μια τέτοια δράση».

Από το Γραφείο Τύπου

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΨηφιακές υπηρεσίες προς τους πολίτες