ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα "Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης" από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την "ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε." Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου “ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.”, διοργανώνει τη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 μ.μ. ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης”.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Με το πολυπόθητο ανοιγμα της εστίασης, μετά από τη πολύμηνη αναστολή λειτουργίας της, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη μέριμνας και διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων σύμφωνα με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η προστασία πρωτίστως των ίδιων των επιχειρήσεων (ιδιοκτητών και εργαζομένων) αλλά και των πελατών τους. Με αφορμή αυτήν την ανάγκη, δημιουργήσαμε τη δωρεάν εκπαίδευση, η οποία στοχεύει στο να βοηθήσει τους επιχειρηματίες της εστίασης των νησιών μας να εντάξουνστην επιχείρησή τους τα QR Code ανέπαφα μενού.

Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί η επιθυμητή πληροφορία. Ο χρήστης-πελάτης σαρώνει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και αποκτά πρόσβαση αυτόματα στην αποθηκευμένη πληροφορία.

Tώρα μπορείς και εσύ να κατασκευάσεις το δικό σου QR Code με το μενού της επιχείρησής σου. Μετά από αυτή την εκπαίδευση θα είσαι σε θέση να κατασκευάζεις το δικό σου QR Code και να το ενημερώνεις, όποτε θέλεις.

Ακόμη, θα σου δοθούν πρότυπα (templates) πάνω στα οποία μπορείς να βασιστείς εάν και εφόσον το επιλέξεις και φυσικά είμαστε εδώ να λύσουμε την κάθε απορία σου πάνω σε αυτή την ανερχόμενη τεχνολογία.

Εάν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορείς δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα (https://forms.gle/XswQjwV5oCYxCXKy8), για να σου αποσταλεί ο σύνδεσμος όταν δημιουργηθεί το τμήμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής των αιτήσεων. Η φόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28/4 στις 16:00μμ.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : «Λήψη αποφάσεων σε συνθήκες αβεβαιότητας και οι ανάγκες της αγοράς εργασίας μετά το 2027» Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 ώρα 19:00
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ25η Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά - Πρόσκληση σε διαδικτυακή παρακολούθηση εκδήλωσης Το Χαμόγελο του Παιδιού Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 11:30 π.μ.