Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε χωριά της Δυτικής Λέσβου

Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε χωριά της Δυτικής Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Περιοδεία στη  Δυτική Λέσβο και συγκεκριμένα στο Σκαλοχώρι, το Καλό Λιμάνι, την Ερεσό, την  Σκάλα Ερεσού, τον Μεσότοπο και Ταβάρι  πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες  ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Ο Περιφερειάρχης  πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο  στην εξέλιξη των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια, συνομίλησε και ενημερώθηκε από   τοπικούς παράγοντες και κατοίκους των περιοχών για ζητήματα που τους απασχολούν και στα οποία η Περιφέρεια  δύναται να συμβάλει άμεσα ή έμμεσα.

Ο Περιφερειάρχης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οφείλουμε και  εγώ ως Περιφερειάρχης αλλά  και οι συνεργάτες μου να παρακολουθούμε στενά  τα έργα που υλοποιούνται  και να δίνουμε λύσεις, στα όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι να συναντάμε και  ακούμε τους πολίτες.  Ως Περιφερειακή Αρχή  προγραμματίζουμε τις επόμενες κινήσεις μας  με γνώμονα τις ανάγκες  των πολιτών και  πώς θα κάνουμε την καθημερινότητά τους ποιοτικότερη. Η παρουσία μας ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά ευελπιστώ να  δίνει στους κατοίκους και μια ηθική στήριξη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα ειδικά αυτού του δύσκολου λόγω της πανδημίας καλοκαιριού.»

 

Από το Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε χωριά της Δυτικής Λέσβου
Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε χωριά της Δυτικής Λέσβου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΠαρουσία Περιφερειάρχη σε συνάντηση Επαγγελματιών και κατοίκων στην Μήθυμνα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟAπάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε άρθρο του Γάλλου Μπερνάρ Ανρί Λεβί στο περιοδικό Paris Match, με τίτλο Λέσβος η Ντροπή της Ευρώπης