Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σκάλα Λουτρών

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σκάλα Λουτρών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Σκάλα Λουτρών επισκέφτηκε χτες 22.10.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τους ειδικούς συμβούλους Μιχάλη Ταμβακέλλη και Γιώργο Σίμο.

Παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Λουτρών Βασίλη Μαμώλη, μελών του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών «Το Δελφίνι», ο Περιφερειάρχης είδε  πιθανούς χώρους όπου μπορεί να φιλοξενηθεί μέρος των σκηνικών που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη»,  στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και των εκδηλώσεων που θα γίνουν την επόμενη χρονιά.

Επίσης ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το εκκλησάκι της Παναγιάς Αψιλής μετά από αίτημα του κ. Μαμώλη για παρέμβαση της Περιφέρειας ώστε να γίνει ευκολότερη η πρόσβαση από τους πιστούς.

Τέλος ο Περιφερειάρχης μετέβη στο γήπεδο των Λουτρών και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τις οποίες έμεινε εντυπωσιασμένος. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ποδοσφαιριστές και γονείς από ακαδημίες που εκείνοι την ώρα βρίσκονταν στον χώρο.

Από το Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σκάλα Λουτρών
Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σκάλα Λουτρών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΑπονομή βραβείων λογοτεχνικού διαγωνισμού
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΑγροτική και δασική οδοποιία στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας