Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Ικαρία

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Ικαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη εργασίας στην Ικαρία  πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  στις 26 & 27.6.2020. Επισκέφτηκε το Κ.Υ. Ευδήλου και τον οικίσκο που τοποθέτησε η ΠΒΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ως προσωρινό χώρο για τυχόν κρούσματα Κορωναϊού και συναντήθηκε με την Προϊσταμένη Ιατρό κα Καλλιόπη Καττέ. Στον Αρμενιστή συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους της ομάδας « ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ραχών. Πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στο υπό κατασκευή έργο Γέφυρα Χάλαρη- Να. Επισκέφτηκε το δρόμο Φραντάτο –Στελί και τον δρόμο Πλαγιά -Άγιο Κήρυκο. Πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας με τους υπαλλήλους του Επαρχείου Ικαρίας.

Σε καλό κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ικαρίας κ. Νίκο Καλαμπόγια και τους Αντιδημάρχους. Συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων του νησιού, εκπροσώπους της αθλητικής ομάδας «ΙΚΑΡΟΣ» και με κατοίκους των Θέρμων Ικαρίας.

Το Σάββατο 27.06.2020 ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Αλιευτικό καταφύγιο Μαγγανίτη, τον προβλήτα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας και τον προβλήτα του Φάρου Ικαρίας.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Ικαρία
Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Ικαρία
Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Ικαρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΥπογραφή Συμβάσεων για Π.Ε. Σάμου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΠύλη εισόδου Σένγκεν