Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Ακράσι

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Ακράσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ακράσι επισκέφτηκε την Δευτέρα 26.07.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.  Παρουσία της Προέδρου Περσεφόνης Καρπέλη και μελών του τοπικού συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κοινοτικό γραφείο, όπου τέθηκαν από τους παρευρισκομένους τα ζητήματα που τους απασχολούν και στα οποία μπορεί η Περιφέρεια να συνδράμει.  Ένα από αυτά είναι και η παρέμβαση στον δρόμο Ακράσι – Δρώτα ο οποίος χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια με το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ και αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Μυτιλήνης.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης περιόδευσε εντός του χωριού και συζήτησε με τους κατοίκους.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε τις περιοδείες μας στα χωριά μας, στα οποία οι κάτοικοι έχουν ανάγκη όχι μόνο από έργα και παρεμβάσεις, αλλά και από ψυχολογική στήριξη προκειμένου να μην νιώθουν  ότι είναι ξεχασμένοι. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε κάθε επίσκεψη μας ο κόσμος απορεί και με ρωτά αν έχουμε εκλογές και αυτός είναι ο λόγος που τους επισκεπτόμαστε. Έχουν συνηθίσει να βλέπουν πολιτικούς μόνο σε προεκλογικές περιόδους. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Περιφερειακή Αρχή της οποίας προΐσταμαι έχουμε διαφορετική νοοτροπία και θα βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες από την αρχή μέχρι το τέλος της θητείας μας, παρεμβαίνοντας όπου και όπως μπορούμε».

Από το Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Ακράσι
Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Ακράσι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΟ Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΠρογραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου