Παράδοση-Παραλαβή αθλητικού υλικού σε Αθλητικές Ομάδες

Παράδοση-Παραλαβή αθλητικού υλικού σε Αθλητικές Ομάδες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Απόστολος Αλατζάς, υποδέχθηκαν σήμερα,  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους εκπροσώπους Αθλητικών Ομάδων της Λέσβου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε   στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής παράδοσης και παραλαβής Αθλητικού υλικού, με το οποίο η Περιφέρεια Β. Αιγαίου ενίσχυσε τις ομάδες που μας εκπροσωπούν σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών.

«Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου στέκεται κοντά στους Αθλητικούς Συλλόγους που τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισαν δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε εμμέσως να τους ενισχύσουμε όπως μπορούμε», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στο χαιρετισμό του, προαναγγέλλοντας, ανάλογη ενίσχυση σύντομα και προς τις Αθλητικές Ομάδες της Λήμνου, της Χίου, Σάμου και Ικαρίας. «Είμαστε και θα είμαστε κοντά σας» τόνισε, «σας καταλαβαίνω γιατί υπήρξα κι εγώ ποδοσφαιριστής στο παρελθόν. Περιμένουμε να προβάλλεται την Περιφέρειά μας όπου βρεθείτε. Στόχος όλων μας  είναι η προσέλκυση επισκεπτών, μέσα από την προβολή αυτή.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς εξέφρασε την ικανοποίηση του «για την θετική στάση του Περιφερειάρχη στην κάλυψη των αναγκών των Ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι κοντά σε όλους για οτιδήποτε χρειαστούν».

«Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου στηρίζει τον Αθλητισμό και θα συνεχίσει να τον στηρίζει, γιατί γνωρίζει τη σημασία του», υπογράμμισε ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς πριν πάρουν το λόγο οι εκπρόσωποι των Ομάδων

Οι Εκπρόσωποι των Ομάδων εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους, απευθύνθηκαν ιδιαιτέρως προς τον Περιφερειάρχη και ζήτησαν να συνεχίσει να είναι κοντά τους, αρωγός και στήριγμά τους.

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι που παρέλαβαν το υλικό είναι οι : ΠΑΣ  ΛΕΣΒΟΥ,  ΑΘΛΗΣΗ, ΣΑΠΦΩ, ΑΕΛήμνου, ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΘΗΣΕΑΣ, ΕΡΜΗΣ ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ.

Από το Γραφείο Τύπου

Παράδοση-Παραλαβή αθλητικού υλικού σε Αθλητικές Ομάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΠρόσκληση ΜΜΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΕπίσκεψη Περιφερειάρχη σε Πηγαδάκια και Κάτω Τρίτος