Συνάντηση Περιφερειάρχη με μέλη ΔΑΠ ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συνάντηση Περιφερειάρχη με μέλη ΔΑΠ ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μέλη της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, συναντήθηκε στις 26.10.2020 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Ο Γραμματέας Ιωάννης Παπαδημητρίου και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Κωνσταντίνος Τσολάκης, τον ενημέρωσαν για τα νέα δεδομένα που επικρατούν φέτος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς  λόγω της πανδημίας τα μαθήματα γίνονται με τηλεργασία, αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης, έχοντας ως Πρύτανης άριστη γνώση των θεμάτων και των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Πανεπιστήμια και οι φοιτητές, σημείωσε πως η Περιφέρεια στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της θα βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το οποίο τόνισε  αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης των νησιών μας.

Αμέσως μετά ο Γραμματέας της ΔΑΠ Μυτιλήνης κ. Παπαδημητρίου έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ενημερώσαμε τον κ. Περιφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο μας και εμείς ως φοιτητές κατ επέκταση, κάνοντας έναν απολογισμό δράσεων και παράλληλα έναν προγραμματισμό.  Θέλουμε την Περιφέρεια και τον κ. Μουτζούρη δίπλα μας, καθώς ο ίδιος ως Πρύτανης γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα μας. Χαιρόμαστε που στο πρόσωπο του  βρήκαμε ανταπόκριση και έναν σύμμαχο από δω και πέρα στην προσπάθεια μας να κάνουμε ακόμη καλύτερο και πιο ελκυστικό το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα».

Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΣυνάντηση Περιφερειάρχη με τον Υπουργό κ. Βορίδη για το Φράγμα Κόρης Γεφύρι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΟ Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου