"Το αλάτι της Γης" στη Σάμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αναστασίας Αντωνέλλη αλλά και του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη βρίσκεται ύστερα από αποδοχή της  πρόσκλησής τους στη Σάμο το τηλεοπτικό συνεργείο της επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ «Το Αλάτι της Γής». «Το Αλάτι της Γής» φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στα νησιά της Μυτιλήνης και της Χίου κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Στόχος της πρόσκλησης είναι μέσω της μεγάλης απήχησης της τηλεοπτικής εκπομπής στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στην ομογένεια να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι του τηλεοπτικού κοινού στις μοναδικές  φυσικές ομορφιές της  Σάμου ενώ παράλληλα  να γίνει και μια γνωριμία των τηλεθεατών με την πλούσια πολύμορφη μουσική και χορευτική παράδοση του νησιού.

Προτεραιότητα της  Περιφέρειας  Βορείου Αιγαίου είναι να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προβολή των νησιών μας, έτσι ώστε οι ομορφιές τους  να φτάσουν μέσω της οθόνης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η εκπομπή με το αφιέρωμα στην Σάμο θα προβληθεί από την ΕΤ1 την Κυριακή 25 Απριλίου 2021.

Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΠρόσκληση σε συνέντευξη τύπου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΗ επίσκεψη του Περιφερειάρχη στη Χίο