Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

Με την ευκαιρία του εορτασμού ημέρας μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών, ο οποίος καθιερώθηκε με το ΠΔ 1/2007 «Καθιέρωση της 30ης Σεπτεμβρίου ως ημέρας μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών», θα πραγματοποιηθούν στη Μυτιλήνη έδρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

10.00 :Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Θεράποντος όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος Γ΄. Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Αλέξανδρο Κουτσαντώνη, διευθυντή του Προτύπου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

10.30 :  Ε π ι μ ν η μ ό σ υ ν η    δ έ  η σ η και  κ ατάθεση στεφάνωνστο Μνημείο του Μεγάλου Ευεργέτη  Σοφοκλή Βουρνάζου ( Κεντρικά Λύκεια ) από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τους Βουλευτές, το Δήμαρχο Μυτιλήνης, το  Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, εκπρόσωπο της 98 ΑΔΤΕ , την Πρυτάνισσα του Παν/μιου Αιγαίου, το Δ/ντη Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Βορείου Αιγαίου, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, εκπροσώπους Ιδρυμάτων που φέρουν το όνομα Εθνικών Ευεργετών, εκπροσώπους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου ή Φορέα ή Σωματείου ή Συλλόγου επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ.Κων/νος Αγκοπιάν , υπάλληλος του Δήμου Μυτιλήνης

Οι εκδηλώσεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, για την πρόληψη τυχόν διασποράς του κορωνοϊού COVID - 19.

Ο Περιφερειάρχης  Βορείου Αιγαίου

Κωνσταντίνος Μουτζούρης

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΗ Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τον σύλλογο ΑΠΣ Παπάδου Γέρας διοργανώνουν Τουρνούα Μπάσκετ Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί 17-18 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης Μυτιλήνης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ‘ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΘΙΟΣ’ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ 1 ΚΑΙ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ